U STILU ID. MODELA

Novi Volkswagen Tiguan premijeru će imati na jesen, a već znamo izgled unutrašnjosti

Tiguan donosi potpuno iznova koncipiran i dizajniran interijer. Jako je sličan onom iz ID. modela…

Volkswagen je uzeo u obzir specifične želje kupaca u pogledu intuitivnog upravljanja. Tako novi Tiguan na tržište dolazi s novorazvijenim cockpitom i novim infotainment sustavom. Ekran veličine do 38 centimetara (15 inča) pregledno prikazuje važne funkcije poput
navigacije, glazbe i klimatizacije te se može individualizirati pomoćufunkcija brzog pristupa. Vrhunska kvaliteta materijala, novi dizajn sjedala i učinkovita zvučna izolacija povećavaju vrijednost i udobnost. Volkswagen tvrdi kako će u kombinaciji s novim “akustičnim paketom” (doplata), Tiguan donijeti audio komfor iz luksuzne klase.

Središnje konzole također nude više prostora za odlaganje. U budućnosti će Tiguan biti dostupan samo s automatiziranim ručnim mjenjačem (DSG).

Poput Volkswagen ID. modela, ubuduće će se odabir za vožnju birati pomoću ručice na stupu upravljača desno od kola upravljača s intuitivnim rukovanjem: okretanje prema naprijed u “D” za vožnju prema naprijed, okretanje unatrag u “R” za vožnju unatrag, pritisak bočno za aktiviranje parkirne kočnice. Povrh toga, svi Tiguani imaju tipke za mijenjanje stupnjeva prijenosa iza kola upravljača.

Autor

Preporučeni sadržaj