KRALJ DOSTAVNIH VOZILA

Novi Volkswagen Caddy najavio svoj dolazak, velika premijera u veljači

Najavljen je kao model koji svoj duh neće izgubiti, iako je sve novo na njemu…
Prve skice dizajna najprodavanijeg gospodarskog vozila pružaju pregled kako bi novi Caddy mogao izgledati kada bude predstavljen sredinom veljače 2020.
Jedno je sigurno, niti jedan vijak nije ostao netaknut. Bez obzira na to, novi Caddy ponovno će biti alfa i omega u komercijalnom sektoru dostavnih vozila i privatnih obiteljskih MPV modela.
Uranjeni božićni poklon Volkswagena prema svojim budućim kupcima donosi skice iz ranog razvoja novog Caddyja, koje ukazuju na to da će se mnogi aspekti budućeg kompaktnog modela sljedeće godine bitno razlikovati. Konceptni crteži vanjske varijante Caddyja naglašavaju odvažniji, agresivniji nastup modela koji je toliko poznato po funkcionalnom i praktičnom duhu.
Nacrt dizajna prikazuje moguće konfiguracije: sve drugačije, ali još uvijek s velikom nosivosti i velikom varijabilnošću, što je kupce kod Caddyja oduvijek privlačilo.
Primjer sportskog stila u segmentu naznačen je, na primjer, lagano kosom linijom krova, kao i skulpturalno oblikovanim velikim bočnim površinama – s novim Caddyjem koji ovdje prikazuje vitki, jednodijelni dizajn.
Zasigurno će dio kupaca koji se bave sportom i aktivnim provođenjem slobodnog vremena, novi Caddy smatrati zanimljivom, praktičnom alternativom nekih Volkswagen modela iz postave.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo