POTPUNI ZAOKRET

Opel Astra (2021.), prve slike nove generacije koja dijeli poznate crte lica s Mokke

Advertisements

Opel je objavio najavne slike koje nude prvi uvid u buduć izgled nove generacije Astre i prvu generaciju kompaktnog automobila njemačke marke koja je elektrificirana…

Fotografije otkrivaju krajnju preciznost i veliku pozornost prema detaljima. Astra tumači čistu i smjelu filozofiju dizajna marke i pokazuje put prema naprijed za nadolazeće osobne automobile.

“Buduća Astra otvorit će uzbudljivo novo poglavlje u 30-godišnjoj povijesti našeg modela kompaktne klase”, rekao je Opelov izvršni direktor Michael Lohscheller. “Uvjereni smo da će sljedeća generacija Opel Astre ostaviti snažan dojam i privući mnogo novih kupaca.”

Opel Vizor postaje sastavni dio Opel modela, nakon Mokke, sad stiže i na Astru.

Središnji element vanjskog dizajna daljnji je razvoj Opel Vizora koji je prvi put viđen na novoj Mokki. Lice marke proteže se sprijeda, neprimjetno integrirajući tehnologije poput ultra tankih IntelliLux LED prednjih svjetala.

U unutrašnjosti ostaje poznata njemačka kvaliteta na franucski način. Nova generacija Pure Panel digitalnog kokpita s potpuno zastakljenim površinama.  Fizičke kontrole svedene su na najmanju moguću mjeru. Visoku kvalitetu interijera dodatno naglašavaju oblik, tekstura i materijali korišteni u novo dizajniranom upravljaču te izuzetno ergonomska prednja sjedala – tipična snaga Opelove marke.

Dizajnirana i projektirana u Rüsselsheimu u Njemačkoj, sljedeća generacija Astre bit će dostupna kao dinamični kompakt s pet vrata i svestrani Sports Tourer, nastavljajući kontinuiranu Opelovu ofenzivu i dodajući značajan zamah elektrifikaciji cijelog portfelja proizvoda. Proizvodnja će započeti ove godine u tvornici u Rüsselsheimu.

Nova Astra premijerno će nastupiti već tijekom ljeta…

Foto: Opel

Autor