U TERMINU OD 12 do 13 sati

Petrol i Crodux danas na kratko zatvaraju benzinske postaje, prosvjedna nota Vladi i zbog prevelikih minusa?

Prodajna mjesta Petrol i Crodux danas će od 12 do 13 sati će privremeno biti zatvorena…

Iz Petrola i Croduxa se unaprijed ispričavaju vjernim kupcima jer su odlučili reći “ne!” interventnim mjerama na cijene goriva. Razlog tome je, kako navode to što one ugrožavaju pouzdanu i stabilnu opskrbu gorivom.

Stoga će danas, u srijedu 28. prosinca 2022. godine od 12 do 13 sati u Hrvatskoj iz prosvjeda privremeno zatvoriti prodajna mjesta – Petrola i Croduxa. Otvorena ostaju prodajna mjesta na autocestama i nautički benzinski servisi. Sva prodajna mjesta ostat će otvorena za hitne službe: policiju, vatrogasce i hitnu pomoć.

U objavi stoji kako mjera nije usmjerena protiv kupaca – stoga i vrijeme zatvaranja koje su odabrali ne bi trebalo izazvati puno neugodnosti – već ukazuje na nepodnošljivu situaciju u kojoj su se našli.

Nažalost, prisiljeni smo na drastičan potez, jer regulacija cijena goriva ne osigurava pozitivno poslovanje. Po njima, Vlada Republike Hrvatske ne mari na njihova upozorenja. Unatoč mnogim upozorenjima, teret regulacije snose isključivo trgovci naftnim derivatima. Prihodi državnog proračuna od prodaje naftnih derivata ostaju nepromijenjeni. Na ovaj potez su se odlučili kako bi pronašli zajednički jezik s državom, unaprijed osigurali stabilnu opskrbu naftnim derivatima, zaštitili više od 2.173 radnih mjesta i omogućili da i ubuduće posjećujete prodajna mjesta Petrol i Crodux.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo