PEUGEOT PONUDA

Peugeot je za travanj pripremio posebnu ponudu za program lakih gospodarskih vozila

Peugeot je ponudio zanimljivu ponudu za svoj gospodarski program…

Marka Peugeot ima dugogodišnju tradiciju na hrvatskom tržištu. U ponudi ima kompletnu, modernu i raznoliku gamu koja nude optimalan omjer cijene, opreme, kvalitete i pouzdanosti, a koja odgovaraju na svaki postavljeni zadatak. Raspon korisnog volumena se kreće od 3,8 m³ za Peugeot Partner do 17m³ za pouzdani i izdržljivi Boxer. Peugeot je pripremio atraktivnu ponudu za kupnju lakih gospodarskih vozila do 30. lipnja 2021. ili do isteka zaliha.

U ponudi su Peugeot Partner, pouzdan, prilagodljiv i modularan bez premca s cijenom već od 99.900 kn bez PDV-a. Rifter Business u ponudi je uz mogućnost 100 % odbitka PDV-a. Peugeot Expert osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, a Peugeot Boxer je vozilo koje udovoljava potrebama svih poslovnih korisnika.

Dodatni poklon za kupca je besplatna registracija uz kupnju Peugeot police obaveznog osiguranja (u suradnji s Croatia osiguranje d.d.) a sadrži besplatnu prvu registraciju, obavljanje identifikacije novog vozila, postupak registracije u informacijskom sustavu, plaćanje propisanih davanja, ishođenje i ovjeravanje prometne dozvole te registarskih pločica.

U ponudi je posebna ponuda  Peugeot Financiranje putem financijskog leasinga uz 2,5 % te 10% otkupne vrijednosti. Peugeot financiranje omogućuje pravnim osobama kupnju putem operativnog ili financijskog leasinga uz dodatne popust do 8000 kn.

Autor