POTVRDA KVALITETE ILI?

Peugeot produljuje jamstvo na električne modele na 8 godina!

Foto: Peugeot

Kako bi osigurao potpuni mir svojim kupcima i potaknuo ih da se posvete 100% električnoj mobilnosti, Peugeot sada nudi program Allure Care za sve električne automobile.

Za početak, program jamstva dostupan je u sljedećim europskim tržištima: Njemačka, Španjolska, Italija, Belgija, Nizozemska, Portugal, Poljska, Austrija i Luksemburg.

Peugeot odlučno i entuzijazmom ide naprijed prema svom cilju da postane lider na europskom tržištu električne energije. Kako bi uvjerio sve svoje kupce da se pridruže ovoj evoluciji, Peugeot ne nudi samo novu generaciju 100% električnih vozila koja postavljaju mjerilo u svojoj kategoriji, već i potpuni mir s programom Allure Care.

Peugeot je prvi europski proizvođač koji nudi ovako dug rok sigurnosti.

Prvi put predstavljen na novom E-3008, program Peugeot Allure Care sada je proširen na cijeli Peugeot 100% električni asortiman osobnih automobila, najopsežniji od svih europskih proizvođača generaliziranih, uključujući: E-208, E-2008, E-308 , E-308 SW, E-3008. Ponuda se nedavno proširila dolaskom novog E-5008 i nastavit će rasti 2024. lansiranjem novog E-408, koji će također imati koristi od programa Peugeot Allure Care.

Uvjeren u kvalitetu, pouzdanost i trajnost svojih proizvoda, Peugeot je prvi europski proizvođač koji nudi tako opsežnu pokrivenost. Peugeot Allure Care pokriva električni motor, punjač, prijenos i glavne električne i mehaničke komponente do 8 godina ili 160.000 kilometara. Peugeot Allure Care nadopunjuje specifično Peugeot jamstvo, koje se već primjenjuje na visokonaponsku bateriju u trajanju od 8 godina/160.000 km kako bi se ponudilo potpuno pokrivanje vozila.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo