DOBAR TUNING?

Porsche 356 ‘odbacio’ kotače i postao konkurencija motornim sanjkama

Foto: Screenshot (Automotive Mike)

Porsche 356, automobilska ikona koja simbolizira početak jedne prekrasne priče…

Mnogi se nisu usudili modificirati originalni 356 tijekom godina, ali čini se da tim Valkyrie Racing zapravo ne mari previše za autentičnost, sve dok vozilo služi svojoj svrsi. Osim pogleda koje dobiva, ova ekipa je tu da podigne svijest o žrtvama trgovanja ljudima.

Upoznajte Renée Brinkerhoff, ženu koja stoji iza Project 356 World Rally Tour, ekspedicije i humanitarne udruge, koja je nedavno posjetila “The International Concours of Elegance” (The ICE) u St. Moritzu u Švicarskoj gdje je koračala ledenom stazom sa svojim jako modificiranim automobilom. Na prvi pogled, 356 ne zvuči kao savršen izbor za utrku na ledu, ali ova izvedba ima sve potrebno za zimske uvjete.

Vozilo je modificirao Kieron Bradley, koji je viši inženjer dizajna šasije u Lotusu od rujna 2019. Trebalo mu je više od 18 mjeseci da transformira vintage sportski automobil u potpuno operativne motorne sanjke, kako izvještava Motor Trends. U prvi planu posebno upadaju skije sprijeda, koje vozaču pomažu u kretanju kroz snježne terene. Uostalom, kako izgleda u akciji možete vidjeti ovdje…

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo