MY PORSCHE PORTAL

Porsche ‘Behind the scenes’ nudi svojim kupcima mogućnost praćenja proizvodnje svog limenog ljubimca!

Internetska platforma “My Porsche” postaje još privlačnija; nova funkcija “Iza kulisa” kupcima nudi ekskluzivan uvid u proizvodnju proizvođača sportskih automobila u Zuffenhausenu…

Kupci od sada mogu pratiti kako se njihov naručeni automobil gradi korak po korak. Za modele 911 i 718, Porsche je već instalirao kamere na dvije relevantne stanice proizvodnje i povezao ih s proizvodnim softverom. Naknadno će biti dodatne još dvije kamere, kako bi se upotpunio ovaj zanimljiv proces proizvodnje. “My Porsche” je centralizirani portal za kupce za vlasnike automobila koji svodi svu ponudu i usluge dostupne za pojedine automobile.

“Porsche vjeruje da će svojim kupcima pružiti visoko iskustvo personalizacije od samog početka – to sad uključuje i vrijeme tijekom kojeg čekaju svoj automobil”, kaže Robert Ader, potpredsjednik Porsche odijela za odnose s kupcima.

Aplikacija će prvo biti dostupna novim kupcima automobila iz SAD-a, Njemačke, Velike Britanije, Kanade, Švicarske te Španjolske. Ostala tržišta uslijedit će u narednim mjesecima. Uz fotografije iz proizvodnje, “My Porsche” kupcima pruža dodatne ekskluzivne informacije o svom automobilu, a portal je dostupan i u obliku aplikacije.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo