SLATKI SNOVI

Porsche je ‘dream car’ velike većine, anketa potvrdila!

Anketa je pokazala kako su poželjniji od bilo čega drugog na cesti, možda je to ipak netko drugi zaslužio po vama?

I više od polovice ispitanih ‘sanjara’ vjeruje, kako će jednog dana baš i imati neki od modela marke iz Zuffenhausena.

Ovo istraživanje provedeno je od strane internetskog portala BuyaCar.co.uk, koji je tražio od vozača da im napišu automobil iz snova i koliko je zapravo realno da će jednog dana stvarno i posjedovati ‘dream car’.

Porsche je dominirao na listi, polovica glasova išlo je na njegovu adresu. Drugoplasirani na popisu je Aston Martin, dok je treće mjesto iznenađujuće zauzela – Tesla!

BuyaCar.co.uk je analizu proveo na više od 500 osoba, a na popisu se našlo 46 marki i 90 različitih modela.

Odgovori su varirali od superautomobila kao što je Bugatti Veyron (netko je stvarno klasa optimist), do skromnijih modela poput Kia Niro plug-in hibrida, pa čak i Citroena 2CV, poznatiji kao Spaček.

Porscheova dominacija, čak je pomalo iznenađujuća kada su Britanci u pitanju, a koji su tradicionalno skloni domaćim markama. Očito je priča i kvaliteta prevagnula, pa sklonost prema 911 teško skrivaju i oni najtvrdoglaviji.

Zanimljivo, oni koji su naveli Lamborghini na popis, ne očekuju da će ga posjedovati jednog dana, što je u potpunoj suprotnosti od simpatizera Porschea, koji dobrim djelom vjeruju u to kako će uspjeti.
Tako njih 18% obožavatelja očekuje da će im se snovi ostvariti, dok je taj entuzijazam kod ljubitelja Aston Martina manji (7,9%), kao i kod Tesla obožavatelja (6.6%).

Vrijeme će pokazati, a mi svejedno svima želimo ispunjenje snova, pa makar to bio i Niro ili jedan oldtimer Spaček.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin