PORSCHE TAYCAN TURBO S

Porsche Taycan Turbo S složen po guštu Marka Webbera, ne fali mu ni ptičjeg mlijeka

Porsche Taycan prvi je potpuno električni model iz Zuffenhausena, a da je riječ o itekakvom potencijalu, prepoznao je i Mark Webber, legenda F1 utrka…

Premda je konfiguriranje novog automobila velika stvar te iziskuje puno vremena, nije čudno da i velike zvijezde poput Mark Webbera također guštaju u tom procesu kupovine. Impulzivna kupovina u ovom slučaju nije prioritet, pa si je čak deveterostruki pobjednik Formule 1 dao malo vremena za konfigurator. Rezultat je, očekivano, spektakularan.

(foto: Porsche AG)

“Što se tiče skupljih opija, prvo što sam označio bio je Carbon SportDesign paket”, tvrdi Webber. “Ja to prije nisam vidio konkretno na ni jednom automobilu, ali to daje prednjem raju posve drugačiji osjećaj, što je u redu. I volim panoramski krov. Sva ta staklena površina doista čini razliku, iznutra ili izvana. ”

(foto: Porsche AG)

Nakon toga, odabrao je velike, 21″ naplatke koji u kombinaciji s ovom bojom stvarno stoje sjajno. Što se eksterijera tiče, tu je priča gotova. Idemo na interijer.

(foto: Porsche AG)

“Kombinacije crne i sive nadovezuje se na ono što se događa vani, a volim Alcantaru kao što možete vidjeti i u ostalim Porsche modelima automobila. Alcantara mi kaže “brzo”, a to i želim. Premda se za toplijih dana ona lakše zagrijava, to sam odlučio kompenzirati s odabirom hlađenja sjedala.”

(foto: Porsche AG)

Taycan Turbo S iz elektromotora razvija 761 KS i 1050 Nm, a zahvaljujući tim brojkama do stotke stiže za samo 2,6 sekundi.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo