Postani test vozač uz Autoportal: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 4WD CVT Instyle ugodno je iznenađenje, a benzinac ima smisla

Naš vjerni pratitelj Ivan Štefanac dobio je priliku i s ekipom Autoportal.hr uspješno odradio testnu vožnju, prijavite se i vi!
Često dobivamo upite, molbe i različite druge želje kako biste i vi željeli probati testna vozila koja se nađu u rukama našeg tima. Nismo mogli ostati imuni na takva česta javljanja, pa smo našeg vjernog čitatelja, barem nam se tako uporno opisivao, pozvali na druženje s najnovijim modelom Mitsubishija, atraktivnim SUV coupe izvedbom – Eclipse Cross.Japanski proizvođač oživio je legendarno ime, nekoć izuzetno atraktivnog sportskog coupea, a na opće iznenađenje javnosti, prišio ga je uz jedan model SUV-a. Upravo to je prvo Ivan i prokomentirao, te je istaknuo kako je uživo ipak puno atraktivniji nego na prvim, najavnim slikama.- Prednji dio vozila ipak mi je najatraktivniji dio, dok se na neobičan stražnji dio još moram naviknuti, otkrio je naš testni vozač iz Karlovca, dok se smješta za upravljač Eclipse Crossa,Razgovor smo nastavili na temu interijera, koji je Ivana u nekim dijelovima podsjetio na onaj iz BMW-a. Pohvalio je osjećaj prostranosti.Našoj zamjeni se svidio i to što je automobil bio automatik, naglasivši kako oni uvijek imaju prednost pred ručnim mjenjačima kod njega. Ipak, CVT mjenjač i njegov rad nije gledao s najvećom dozom oduševljenja. Karlovčanin se dobro pripremio, pa je odmah znao kako Mitsubishi Eclipse Cross na tržište dolazi samo s benzinskim motorima. Nije skrivao sumnju prema tome, ali kroz vožnju je zapravo iz minute u minutu mijenjao svoj stav. Kako je rekao nije se baš u vozačkoj karijeri susretao s povišenim modelima, terencima s benzinskim motorima, pa je tako potrošnja od 9 litara u prosjeku za njega veliki plus. Uzevši u obzir da sa svojih 182 KS Mitsubishi stvarno uvjerljivo ubrzava, a elastičnost motora brine za zavidna međuubrzanja.Na koncu je Ivan prokomentirao i cijenu, koja se čini razumnom za sve što automobil od opreme donosi (testni primjerak stigao je u najbogatijem paketu), pa je prosudio kako će Eclipse Cross kupovati oni koji žele – japansku tradicionalnu pouzdanost i drugačiji automobil od ostalih.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo