PREDSTAVLJEN U ŽENEVI

Renault 5 E-Tech i službeno predstavljen, kultno ime opet s nama!

Foto: Renault

Renault 5 E-Tech electric automobil je drugačiji od svih ostalih. Za Grupu Renault predstavlja strategiju oporavka Renaulution, kao i industrijsku obnovu i električni pomak svoje legendarne marke.

“Neki proizvodi su čarobni. Ne trebaju vam beskrajne rasprave; svi se uvijek slažu oko toga što treba učiniti. I jednostavno to urade. Kada tvrtka oživi automobil koji je ostavio tako sjajne uspomene, u njega ulije ogromnu količinu ljubavi. To je nešto što uvijek obećava dobru budućnost.” opisuje novu ‘peticu’ Luca de Meo, izvršni direktor Grupe Renault.

Foto: Renault

Razvijen kroz inovativne metode rada, proizvodni model ima svu čaroliju i šarm koju jedan automobil može imati. Razvijen je u samo tri godine, u usporedbi s uobičajenih četiri. Opremljen električnom i digitalnom tehnologijom i u potpunosti proizveden u Francuskoj, također ima konkurentnu cijenu, počevši od oko 25.000 eura.

Foto: Renault

Kako bi postigla ovaj rezultat u segmentu malih, cjenovno pristupačnih gradskih automobila, Grupa se oslonila na svoj cjelokupni raspon stručnosti, a posebno na onu Renaulta, Amperea, entiteta Renault Grupe specijaliziranog za električna vozila i softver, i Mobilizea.

Foto: Renault

Za ovaj projekt, Grupa se oslonila na svoju novu multispecijalističku organizaciju, uspostavljenu kako bi držala korak s tehnološkim promjenama u ovom sektoru kroz agilan, inovativan i učinkovit pristup. Na primjer, Ampere je Renaultu donio neosporivu konkurentsku prednost, brzim razvojem originalne platforme posvećene malim električnim vozilima, zajedno sa snažnim europskim industrijskim ekosustavom. Kao rezultat toga, Renault je u mogućnosti razviti novu ponudu atraktivnih električnih vozila, koju danas predvodi Renault 5 E-Tech electric.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo