AUTOBEST žiri odabrao

Renault Austral osvojio prestižnu nagradu „BEST BUY CAR OF EUROPE 2023”

Austral je u utrci za nagradu koju dodjeljuje AUTOBEST odnio dvostruku pobjedu, budući da je nedugo prije toga osvojio i nagradu SMARTBEST za svoj povezani multimedijski sustav openR Link s ugrađenim Google uslugama

Žiri nagrade AUTOBEST, koji čine automobilski novinari iz 31 europske zemlje, dodijelio je Australu titulu „Best Buy Car of Europe 2023”. Nakon što je prije nekoliko tjedana uvršten među šest finalista, žiri je u Australu prepoznao automobil koji najbolje ispunjava zahtjeve europskih kupaca.

Uz nagradu „Best Buy Car of Europe 2023”, Austral je u studenom osvojio i nagradu SMARTBEST 2023. Ta nagrada ujedno je priznanje izvrsnosti multimedijskog sustava openR link s povezanim Google uslugama, zbog kojeg Austral slovi za najpovezaniji automobil u Europi.

Prodaja Australa u Španjolskoj krenula je u studenom ove godine, da bi se zatim nastavila u Francuskoj. Riječ je o punokrvnom C-SUV-u kojim Renault nastoji ponovno osvojiti C-segment. Austral je namijenjen privatnim i poslovnim kupcima koji traže upečatljivo i prestižno vozilo.

Bogatom ponudom tehnologije, Austral se stavlja u službu svih korisnika: 32 napredna sustava za pomoć u vožnji*, sustav upravljanja četirima kotačima 4CONTROL advanced, multimedijski sustav openR link s najboljim Google uslugama i aplikacijama i posebno učinkovit potpuno hibridni motor E-TECH snage 200 KS, za beskompromisan užitak u vožnji.

Foto: Renault

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo