I DALJE NUDI 7 sjedala

Renault Espace (2023.), premijera na proljeće i transformacija u SUV!

Foto: Renault

Renault otkriva siluetu novog Espacea koja se poigrava kontrastima svjetla i tame…

Iza kompaktnih vanjskih dimenzija (4,72 m) novog Espacea krije se još prostranija unutrašnjost u koju se može smjestiti do 7 putnika

Nakon što je objavio da će njegov novi model nositi naziv Espace, Renault nam otkriva i dvije siluete tog budućeg SUV-a s 5 i 7 sjedala. Igrajući se kontrastima svjetla i tame, te siluete nagovještavaju vanjski dizajn i ukupnu duljinu novog Espacea.

Foto: Renault

Novi Espace krasi atletski dizajn naglašenih ramena, a bočna staklena površina vozila proteže se do samog stražnjeg kraja pa vozilo djeluje posebno vitko i elegantno. Stražnji je kraj namjerno naglašen spojlerom na krovnoj liniji.

Nadalje, odmjerene proporcije nove generacije Espacea oblikovane su u skladu s aktualnim trendovima i svijetom koji se brzo mijenja. Iako kompaktnija za 14 cm, unutrašnjost nove generacije nešto je duža od aktualne (2,48 m, uključujući treći red sjedala). Sve u svemu, novi Espace nasljeđuje karakteristike koje su proslavile njegove prethodnike te jamči udobnost na duljim putovanjima s do 7 putnika.

Novi Renault Espace svijetu će biti predstavljen na proljeće ove godine.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo