CLASSIC RENT ZAGREB

Rentanje Stojadina nova je vrhunska priča u gradu, prava prilika za oživjeti duh prošlosti

Zastava 101, Yugo, Fićo samo su neki od automobila koji su nekoć krasili ceste diljem bivše države, a kojih se i danas rado sjetimo, a da ih potpuno ne zaboravimo pobrinula se vrijedna ekipa iz Zagreba…

Uz konvencionalne rent-a-car kompanije koje nude uslugu iznajmljivanja modernih vozila, Classic Rent Zagreb predstavlja apsolutnu suprotnost. Bilo da ste avanturist željan novog iskustva ili jednostavno želite „krug po gradu“ u Stojadinu, ovo će vas zasigurno obradovati. Zastava 10l, jedan od modela koji su bili sastavni dio prometnica bivše države, ponovno je u modi.

Entuzijastična ekipa iz Zagreba predstavila je svoj projekt „Classic Rent Zagreb“ koji je zadužen za povratak ovog kultnog automobila na zagrebačko tlo. Kako su nam rekli, cijena najma za jedan sat kreće se oko 140 kuna, a također će biti moguće iznajmiti vozilo na cijeli dan.

Pri tome bi se zadovoljili i apetiti početnika u svijetu old-timera koji nisu navikli na, primjerice, povlačenje ‘čoka’ prije paljenja te na manjak, odnosno neprisustvo servo upravljača. Simpatični crveni ‘Stojadin’ izvrsno je očuvan primjerak, a interes ne jenjava čak i poslije udarne turističke sezone. Iskustvo vožnje u ovom automobilu doista je neopisivo, a ne treba naglasiti kako plijeni poglede gdje god se pojavi. No, zauzvrat iziskuje strpljenje i jaku ruku na volanu. Odradite lagani trening prije vožnje, a poslije osmijeha na licu neće nedostajati.

Autor

Preporučeni sadržaj