DO 50 vozila godišnje

Rimac Nevera krenula u proizvodnju, prva ostaje u posjedu Bugatti Rimca

-

Nakon pet godina razvoja i testiranja, tri generacije tehnologije pogonskog sklopa, 18 prototipova, 45 fizičkih crash testova i više od 1,6 milijuna zajedničkih sati istraživanja i razvoja, s proizvodni traka izlazi prva puna proizvodna verzija Rimac Nevera…

Ručna izrada Nevere sada ide tijekom i brzinom do 50 primjeraka svake godine, koje će biti isporučene kupcima diljem svijeta.

Završeno u upečatljivoj nijansi Callisto Green s Painted Graphite Vertex kotačima, prvi automobil prikazan je na prošlomjesečnom Goodwood Festivalu brzine, gdje je ujedno odardio poznati Hillclimb. Automobil koji će nositi oznaku i numeriranu pločicu ‘#000’, ostat će u posjedu Bugattija Rimca kao demonstracijski i marketinški automobil.

Prvi automobili namijenjeni isporuci kupcima već se sklapaju, pri čemu je za svaku Neveru potrebno 5 tjedana na konačnoj traci za sklapanje, dok se mnogi njezini dijelovi i sustavi izrađuju mjesecima prije u pogonima Rimca. Uskoro će se isporučivati ​​diljem svijeta putem globalne mreže Rimac Automobili od 25 službenih distributerskih partnera, koja se proteže diljem Sjedinjenih Država, Europe, Bliskog istoka i Azije.

Prva godina proizvodnje Nevere već je rasprodana.

Autor