3 nova tegljača

Scania 500 S Super u velikoj isporuci za Frigo Food

-

Jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj u pogledu skladištenja u minus režimu rad danas je pojačao svoj vozni park, Frigo Food preuzeo je nova tri kamiona – Scania 500 S…

Tri nove Scanije za tri generacije obitelji Sušak! Sjajan rast poslovanja nastavlja se i kroz akviziciju novih kamiona u voznom parku.

Poduzeće Frigo Food d.o.o. iz Zagreba preuzela je ključeve najnovijeg modela iz ‘Super’ postave – Scania 500 S. Vozni park tvrtke koji većinom čine Scania kamioni, sada će osiguravati još kvalitetniju uslugu transporta smrznute robe brojnim partnerima.

Nova Scaia 500 S Super od protekle je jeseni u prodaji, te donosi zasigurno najnapredniji motor za teške kamione na svijetu. Izdanje od 500 KS već se u svojim promotivnim kampanjama hvalilo s dodatno smanjenjem potrošnje goriva, a deklariranih 8% stvarno se i potvrdilo.

Frigo Food d.o.o. svakim danom sve zaposleniji, tri generacije obitelji Sušak rade sjajan posao…

Zajedno sa kabinom za spavanje S-serije s ravnim podom i prostranošću koju možete poželjeti, čini rješenje koje je uistinu orijentirano na vozača i koje će također cijeniti ekonomični prijevoznici.

Foto: Scania Hrvatska

Autor