PRVE ISPORUKE NA JESEN

Seat Ibiza i Arona u osvježenom izdanju i službeno krenuli s proizvodnjom

Nova Seat Ibiza i nova Seat Arona, dva ključna stupa palete vozila španjolske marke, ovog tjedna ulaze u proizvodnju u proizvodnom pogonu Martorell. Oba modela donose osvježeni izgled vanjskom dizajnu i revoluciju iznutra.

Seat Ibiza, predstavljen daleke 1984. godine, prodao je gotovo 6 milijuna primjeraka što ga čini jednim od najuspješnijih vozila marke koji su ikad sišli s proizvodne trake. Urbani terenac SEAT Arona imao je velik utjecaj i na tržište od svog predstavljanja 2017. godine, prodavši blizu 400 000 vozila. I oba obnovljena modela imaju za cilj zadržati taj pobjednički mentalitet.

“Seat Ibiza ikona je u automobilskoj industriji i jedan od ključnih stupova marke, dok je Arona prošle godine bila drugi najproizvedeniji model Seata”, rekao je Herbert Steiner, izvršni potpredsjednik Seata za proizvodnju i logistiku. “Oba su modela jednako važna za tvornicu Martorell, jer predstavljaju polovicu proizvodnje pogona. Ažurirane i nadograđene verzije ova dva modela pomoći će zadržati svoju poziciju ključnih modela unutar marke, ali i na tržištu. ”

Foto: Seat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin