DRUGA OVAKVA NAGRADA ZA SEAT

Seat Leon stigao do nagrade za ‘Best buy automobil 2021’ od Autobesta

Dvadeseta obljetnica dodjele AUTOBEST nagrada, održana u barcelonskom La Llotja del Maru…

Kombinacija dinamike, učinkovitosti, napredne sigurnosti i tehnologije povezivanja Seat Leona uvjerila je žiri sastavljen od 32 suca iz cijele Europe. Tako je Seat drugi put osvojio nagradu Autobest, 2017. godine najbolja je bila Seat Ateca.

Seat je dobio trofej Autobest za “Best Buy Car of Europe 2021”, koji je osvojio SEAT Leon. 20. ceremonija dodjele AUTOBEST Gala nagrada održala se u Barceloni i okupila je preko 150 gostiju iz 34 različite zemlje…

Nagrade Autobest dobivaju svoj značaj dijelom i zbog toga što se žiri sastoji od 32 suca koji čine neki od najpriznatijih automobilističkih novinara iz cijele Europe. Ovo je drugi put u 70-godišnjoj povijesti marke da je tvrtka preuzela tu čast.

Wayne Griffiths, izvršni direktor marke Seat i Cupra na večeri je naglasio: “Osvajanje nagrade AUTOBEST za” Best Buy Car of Europe 2021. “je najbolje moguće priznanje za tim koji je sudjelovao u lansiranju najboljeg Leona ikada, uspjeh koji je ostvaren dokaz je pametnog ulaganja u iznosu od 1,1 milijardu eura. Automobil dizajniran, razvijen i proizveden u Barceloni; Ova nagrada nam daje obnovljenu snagu da s povjerenjem gledamo u budućnost, dok istovremeno jačamo značaj koji Leon ima na tržištu. ”

Foto: Seat

Autor