ODBROJAVAMO

Škoda Enyaq iV premijerno se otrkiva 1. rujna

Češka električna senzacija, Škoda Enyaq iV prvi je model zasnovan na modularnoj platformi za elektrifikaciju unutar Volkswagen Group (MEB)

S novim Enyaq iV, Škoda čini veliki korak naprijed u implementaciji svoje strategije za elektromobilnost. Potpuno električni SUV je prvo vozilo marke u seriji, a temeljit će se na modularnoj platformi za elektrifikaciju Volkswagen Grupe (MEB).

Česi su danas objavili fotografiju siluete automobila koji predstavlja najvažniji novitet marke u ovoj godini. Škoda Enyaq iV kombinira tipične karakteristike kojima se inače hvale Česi, dakle opet će biti oblje prostora, zanimljivog dizajna i dobro uravnoteženih proporcija s održivim, ali zabavnim iskustvom u vožnji.

Po skicama se već može vidjeti, kao i na prvim slikama Enyaq iV u kamuflažnom izdanju, kratki poklopac motora i izdužena linija krova za izraženu dinamičnu vanjštinu.

Novi SUV imat će sličan prostrani interijer kao i Kodiaq, iako je duljinom kraći od apsolutnog bestsellera marke, a riječ je naravno o modelu Škoda Octavia.

Enyaq iV dostupan je s izborom stražnjeg ili pogonom na sva četiri kotača, tri veličine baterije i pet razina snage. Enyaq iV imat će mogućnost brzog punjenja, s maksimalnim kapacitetom od 125 kW. Nudit će doseg do 500 kilometara u WLTP ciklusu, što ovaj praktični SUV s punim baterijama čini savršenim pratiteljem za svakodnevnu vožnju.

Čekamo prva dan rujna….

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin