ODRASLA U SVAKOM POGLEDU

Škoda Fabia (2022.): u 60 sekundi sve što morate znati o novom gradskom adutu

Najnovija Fabia savršeno je svestrana. Trebat će vam samo jedna minuta da vas uvjeri koliko je to praktično, elegantno, dinamično i ekonomično…

Češka marka u svojoj četvrtoj generaciji, privlači širok raspon kupaca. U sljedećem videu naša voditeljica Jennifer pokazuje vam zašto. Fabia kombinira kompaktne dimenzije s dovoljno prostora, modernom opremom i puno praktičnih detalja.

Ispod poklopca motora nove generacije nalaze se moderni motori MPI i TSI. Oni mogu pružiti uzbudljivo iskustvo vožnje u kombinaciji s izvrsnom potrošnjom goriva. To je poboljšano profinjenom aerodinamikom novog hečbeka češkog proizvođača automobila.

Fabia je lijepa i kompaktna za manevriranje gradom i parkiranje čak i u uskim prostorima. Unutra, međutim, ima dovoljno prostora za putnike i prtljagu. Sa svojim prtljažnim prostorom od 380 litara, Fabia je dobra alternativa za obiteljska putovanja.

Širok raspon značajki najnovije generacije igrača iz B-sementa, nadopunjen je brojnim tradicionalnim i novim Simply Clever detaljima. Fabia će vas osvojiti detaljima poput novog uklonjivog držača za čaše ili dvostrukih džepova na stražnjoj strani prednjih sjedala, idealnih za spremanje mobitela.

Nova Fabia i prvi primjerci 4. generacije već su stigli na domaći teren, u Hrvatsku…

Foto: Škoda

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin