MONTE CARLO

Škoda Scala i Kamiq od sad i u Monte Carlo paketu opreme!

Škoda je za Scalu i Kamiq pripremila poseban paket opreme Monte Carlo. Ovako opremljeni i ukrašeni finim materijalima i sportskim detaljima činit će vrhunac ponude…

Oba su modela opremljena dizajnerskim dodirima inspiriranim velikom uspjehu u Monte Carlu koji im daju dinamičan izgled. Kamiq Monte Carlo sadrži mnoštvo crnih sjajnih detalja, zajedno s 18-inčnim crnim felgama od lake legure, panoramskim krovom, full LED prednjim svjetlima i stražnjim svjetlima te posebnim sportskim prednjim branikom. Na stražnjoj strani nalazi se crni difuzor i crna “Škoda” slova, karakteristično za sve nove modele.

U unutrašnjosti je Kamiq Monte Carlo standardno opremljen sportskim sjedalima, sportskim upravljačem i aluminijskim papučicama. Za ugodan boravak zaslužena je ambijentalna rasvjeta u crvenoj boji, crna krovna obloga i pragovi vrata s natpisom Kamiq. U smislu tehnologije, svi modeli Kamiq Monte Carlo imaju inovativni digitalni instrument instrument virtualnog kokpita, Amundsenov infotainment sustav s 9,2-inčnim zaslonom, kontrolom geste i Care Connect paket na godinu dana.

Nova Scala Monte Carlo nudi jednako atraktivan “makeover” s vanjskim dizajnerskim paketom koji uključuje potpuno LED prednja svjetla i stražnja svjetla, sportski prednji branik, produženo staklo stražnjih vrata, panoramski krov i crnu oblogu oko rešetke hladnjaka. Poput Kamiq-a, Scala Monte Carlo također ima karakterističan crni stražnji difuzor, stražnji spojler i crna slova na stražnjim vratima. Upečatljivi 18-inčni kotači od Vega legure upotpunjuju vanjski dizajn.

Unutrašnjost je ogledalo onoga što se može naći u Kamiqu, a sadrži i Amundsen infotainment sustav s 9,2-inčnim zaslonom, virtualnim kokpitom, sportskim sjedalima i sportskim upravljačem. Vlasnici Monte Carla također imaju koristi od crvene vanjske LED rasvjete, crne obloge na krovu i kožnog paketa s karakterističnim crvenim šivanjem. Aluminijske papučice, krom okružuju na ventilacijskim otvorima i pragovima vrata, Scala slovima je upotpunio paket dizajniranja interijera.

Po pitanju motorizacije, ovako opremljeni modeli dostupni su isključivo s benzinskim 1,0 litrenim ili 1,5 turbo motorom sa 115 ili 150 KS, a cijene će za ove mdoele biti uskoro poznate…

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin