privremena regulacija prometa iduća 4 mjeseca

Sljemenska cesta privremeno se zatvara, radovi na uređenju i asfaltiranju krenuli su danas

Radovi na Sljemenskoj cesti započinju danasu, utorak 14. ožujka, od kada će na snazi biti privremena regulacija prometa, koja će ovisno o vremenskim uvjetima trajati oko 4 mjeseca…

Za vrijeme regulacije prometa bit će onemogućeno prometovanje vozila dionicom od Pilane Bliznec, u smjeru sjevera, kao i iz smjera vrha prema gradu. Navedene dionice Sljemenske ceste bit će zatvorene za sav promet, uključujući i vozila ZET-a, od 08:00 do 17:00 sati svakim radnim danom, osim vikenda i blagdana. Pristup vozilima u smjeru Medvedgrada također će biti onemogućen.

Navedeni radovi obuhvaćaju uređenje i asfaltiranje kolnika na dijelu od pilane Bliznec do Stare Lugarnice, te od Stare Lugarnice do Prilaza kraljičinom zdencu.

Grad Zagreb je putem Fonda solidarnosti Europske unije podnio prijavu na poziv „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu na području Grada Zagreba te čišćenje područja pogođenih katastrofom“, u svrhu dodjele bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije u ukupnom iznosu od 4.931.472,88 eura (bez PDV-a). Od navedenog iznosa, Fond solidarnosti osigurava 84,27% prihvatljivih troškova. Zbog toga je nužno radove izvesti u roku u kojem su dostupna sredstva iz Fonda solidarnosti.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo