TRŽIŠTE GORIVA

Tifon, najveća mreža benzinskih postaja u Hrvatskoj koja nudi isključivo goriva s aditivima

Od 1. srpnja sva EVO goriva na Tifon prodajnim mjestima sadrže visokvalitetne aditive, bilo da se radi o EVO ili EVO Premium gorivima…

S početkom srpnja Tifon je uveo novost u portfelj svojih goriva te sada sva EVO dizelska i benzinska goriva iz ponude sadrže aditive i poboljšana su inovativnom i inteligentnom EVOTECH formulom. Naziv je to njihove linije aditiva, a riječ je o molekuli koja sadrži inteligentne elemente:

• za čišćenje motora
• za suzbijanje korozije
• protiv trenja kod benzinskih te pjenjenja kod dizelskih goriva

Oslanjajući se na godine iskustva, Tifon svoja EVO goriva kontinuirano poboljšava u skladu s najvišim europskim standardima kvalitete. Taj se pristup ogleda u samom nazivu goriva, jer se riječ EVO odnosi na EVOLUCIJU, kao i stalnim ulaganjima s ciljem stvaranja visokokvalitetnog goriva.

Tvrtka Tifon odlučila je napraviti još jedan iskorak u povećanju kvalitete svojih goriva te sada i ‘običan’ dizel također sadrži EVOTECH formulu. Drugim riječima, ‘običan’ dizel na Tifonu više nije običan te s time cjelokupnu ponudu njihovih EVO dizelskih i benzinskih goriva sada čine goriva s aditivima.

Upotrebom aditiviranih EVO Diesel ili EVO Eurosuper 95 goriva postiže se efikasan i dugotrajan učinak čišćenja. Dodatak aditiva svojim deterdžentskim djelovanjem jamči veću čistoću motora i zaštitu od korozije, dok s druge strane radni vijek motora čini duljim, a sam automobil postaje učinkovitiji i lakši za održavanje.

Količina aditiva u EVO Premium (EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Diesel Premium) gorivima dodatno je povećana, pa ona utječu na automobil još bolje: osiguravaju izvrstan učinak čišćenja, bolje performanse te optimiziraju potrošnju.

• EVO Diesel Premium sadrži 55% više EVOTECH formule u odnosu na EVO Diesel
• EVO Eurosuper 100+ Premium sadrži 44% više EVOTECH formule u odnosu na EVO Eurosuper 95

korištenje EVO Premium goriva posebno se preporučuje prije dužih putovanja te prilikom svakog trećeg točenja goriva, no mogu se neprestano upotrebljavati u svim vrstama dizelskih i benzinskih automobila.

Više informacija o EVO gorivima te inteligentnoj EVOTECH formuli dostupno je putem linka.

O TIFONU

Tifon d.o.o. član je MOL Grupe te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 46 prodajnih mjesta i Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon zapošljava oko 500 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju.

Gastro koncept Fresh Corner na Tifonovim prodajnim mjestima nudi najvišu kvalitetu gastronomske usluge s naglaskom na apsolutnu svježinu namirnica po pristupačnim cijenama. Tako u Fresh Corner ponudi kupci mogu pronaći uvijek svježe pripremljene sendviče, hot dog, pekarske proizvode te iznenađujuće ukusnu kavu.

Tifon u Hrvatskoj planira i nadalje ulagati u vrhunsku kvalitetu svojih prodajnih mjesta, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima. Tifonova najveća nagrada svakako su zadovoljni kupci.

Autor