HYUNDAI I RENAULT PREDNJAČE

TOP 5: Brzinomjeri kao odraz elegancije, gradski B-segment sve odvažniji i napredniji

Nova generacija vozila usmjerena je sve više digitalnom potpisu. Još do nedavno virtualni kokpiti bili su rezervirani za premium automobile viših kategorija, a sad gradski osvajači imaju još jedan adut…

Mali automobili postali su veliki. U svakom smislu, kroz generacije su postali gabaritnih proporcija kao nekad kompaktni modeli, a takva je i njihova tehnološka narav. Od sigurnosnih značajki, do završne obrade i na koncu samog estetskog nastupa.

Zato u ovom TOP 5 serijalu donosimo najbolje u pogledu brzinomjera, kada su mali automobili iz B-segmenta u pitanju.

5. MINI Cooper

Kultno ime i dalje se drži svoje tradicije. Zapravo je brzinomjer uvijek u drugom planu, a središnji “informativni dio” dominira. Netko će reći kako izgleda predimenzionirano i veliko, ali to i je draž ovog automobila, to što je drugačiji. S najnovijom generacijom, oba zaslona su postala digitalna.


4. Toyota Yaris

Novi Yaris oduševio je publiku širom Europe. Vozi se kao nikada prije tako dobro, a Japanci su fokus stavili na jednostavnost. To uostalom i želimo imati u gradu i gužvama…


3. Renault Clio

Puno informacija, a opet sve tako pregledno. Novi Clio pomaknuo je granicu uspjeha, a prethodnici su zabilježili milijunske naklade. Ne bi imali ništa protiv ovakvog pogleda, na horizont…


2.  Škoda Fabia

Nova Fabia tek treba stići na tržišta širom Europe. Mali češki model igra mudro, po uzoru na veću braću i ekipu iz Volkswagen grupe donosi pregledni virtualni kokpit, koji ima nekoliko opcija pregleda.


1. Hyundai i20

Korejski eksponat tek je nedavno stigao na europsko tržište. Nova generacija modela iz Hyundai postave hvali se elegantnim dizajnerskim izričajem. Tako je i s modelom i20, koji u stopu priča Tucson, SUV o kojem se toliko priča zadnjih mjeseci. Brzinomjer u i20 donosi zbilja odlične grafičke solucije. Kroz odabire programa vožnje, nudi tri opcije izgleda.

Iako je ovaj dodatak u novim vozilima, još uvijek u većem dijelu njih kao dio dodatne opreme, naš savjet bi uvijek bio, ako možete, svakako stavite kvačicu uz ovu stavku na konfiguratoru.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo