ZANIMLJIVA OPCIJA

Toyota Proace City nudi se kao zanimljiva solucija za poduzetnike

Kompaktni i izdržljivi furgon PROACE CITY dostupan je za brzu isporuku i jamstvo Toyota Relax do 10 godina…

Toyota PROACE CITY dio je obitelji PROACE i spada u segment lakih teretnih vozila. PROACE CITY zadovoljava širok spektar poslovnih potreba, a pojedine konfiguracije ovog atraktivnog i primjenjivog kompaktnog furgona dostupne su za brzu isporuku, po posebnoj ponudi. Dodatna pogodnost je što uz vozilo dolazi Toyota Relax program, koji jamči do 10 godina bezbrižnosti.

PROACE CITY 1.5 D-4D (75kW) S&S BASE P1 

Ova konfiguracija kompaktnog furgona duga je 4,4 m, nosivosti 650 kg te ima dvokrilna stražnja vrata te klizna bočna vrata. Vozačevo sjedalo podesivo je po dužini i nagibu, dok je suvozačevo sjedalo fiksno.
Sadrži krovnu policu iznad vozača i suvozača, otvoreni pretinac ispred suvozača, osvjetljenje putničkog i teretnog prostora, a pregradna stijena između putničkog i teretnog prostora je fiksna. Opremljen je klima uređajem, a audio sustavom i telefonom je moguće upravljati preko ručica na upravljaču.

Sigurnosne funkcije uključuju sustav protiv blokiranja kotača (ABS), sustav pomoći pri naglom kočenju (BA), elektronsku raspodjelu kočione sile (EBD), kontrolu proklizavanja pogonskih kotača (TRC), nadzor stabilnosti vozila (VSC) te zračni jastuk za vozača i suvozača. Osim toga, PROACE CITY BASE ima sustav pomoći pri uspinjanju uz strminu, sustav nadzora tlaka u gumama, brisače sa senzorom za kišu te tempomat s graničnikom brzine.

Značajno je da je PROACE CITY jedno od rijetkih vozila u ovoj klasi u koju je moguće smjestiti dvije europalete. U ovoj konfiguraciji PROACE CITY-ja teretni prostor sadrži plastičnu zaštitu poda, a teret se na podu pričvršćuje tehnikom šest obruča.
PROACE CITY 1.5 D-4D BASE konfiguracija dostupna je za brzu isporuku po posebnoj ponudi Toyota financiranja: mjesečni neto leasing obrok 1.154 + PDV.

PROACE CITY 1.5 D-4D (75kW) S&S COMFORT P1 FURGON

Dodatno na BASE, PROACE CITY konfiguracija COMFORT ima tempomat s graničnikom brzine, parkirne senzore straga te električno-preklopive vanjske retrovizore. Prednja stakla pomiču se električno, s funkcijom one-touch, a opremljen je i električnom parkirnom kočnicom.

Kod PROACE CITY COMFORT unutrašnjosti vozačevo i suvozačevo sjedalo podesivo je po dužini i nagibu. Vozačevo sjedalo ima naslon za ruke, prilagodbu lumbalnog dijela te je podesivo po visini. Dodatno mjesto za pohranu je zatvoreni pretinac ispred vozača, a tu je i zaštita unutrašnjosti uz gumirani pod u putničkom prostoru.
PROACE CITY 1.5 D-4D COMFORT konfiguracija dostupna je za brzu isporuku po posebnoj ponudi Toyota financiranja: mjesečni neto leasing obrok 1.236 kn + PDV.

Foto: Toyota

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin