Toyota u zanimljivoj prodajnoj akciji, u par klikova do novog modela

Nova prodajna akcija Toyote nosi zanimljivo ime – ”Iz fotelje do nove Toyote”…

Čovjek je biće koje se može prilagoditi svakakvim uvjetima, tako se i naše navike mijenjaju nakon trenutne situacije. Kupnja preko interneta postaje najnormalnija stvar, a Toyota prati trend na najbolji mogući način.

Toyotina ponuda koncentrirana je na pružanje akcijske cijene, na mogućnost isporuke odmah i to na željenu adresu, pritom poštujući zahtjeve za beskontaktnom kupovinom.

Za sva vozila u ponudi važi sljedeće:
– dostupno za isporuku odmah
– moguća prodaja po principu ‘’Ključ u ruke’’ uz odabir Toyota osiguranja, pri čemu Toyota brine o obavljanju tehničkog pregleda i registracije vozila
– mogućnost besplatne dostave vozila do željene lokacije (20 km udaljenost od salona, otoci isključeni)
– nudimo povoljno Toyota financiranje
posebno atraktivno za naše kupce je financiranje TOYOTA HIBRIDA po principu 33/33/33 uz kamatnu stopu 3,95%; odn ponuda za sva vozila uz financiranje sa Fiksnom kunom uz 4% kamate.
– 5 god jamstva bez ograničenja km / 10 god jamstva na hibridnu bateriju
– Besplatna pomoć na cesti 0-24 u zemlji i inozemstvu

U našoj ponudi, popust je čak do – 41.300kn, koliko iznosi popust za jedan od modela u ponudi i to C-HR HYBRID 122 KS C-LUB TECH.

Najpovoljnije vozilo iz naše aktualne ponude je model Yaris N1 (dostavno vozilo) sa 1,5 benzinskom motorom, koje je sada raspoloživo za 77.500kn.

Izdvajamo iz ponude najbolje popuste:
AYGO – 3.000kn
YARIS – 3.000 kn
YARIS HIBRID do -15.800 kn
YARIS (N1) DOSTAVNO VOZILO – 15.000 kn
COROLLA 1,2T -10.000 do -17.500 kn
COROLLA TS HYBRID – 15.000 kn
COROLLA TS BENZIN – 17.500 kn
C-HR benzin /hybrid – 25.000 kn
C-HR HYBRID 122KS C-LUB TECH – 41.300 kn

Ponuda važi do rasprodaje lagera, te je aktualna u svim ovlaštenim Toyota prodajnim centrima.
Prodaja se u prodajnim centrima odvija od 27.travnja 2020, pridržavajući se propisanih uputa higijenskih mjera i socijalne distanciranosti, no skrećemo pozornost i na domaću web stranicu japanskog proizvođača i na činjenicu da je kupovinu moguće realizirati u potpunosti iz vlastitog doma odn ”iz naslonjača”.

Osigurali smo uvjete da zainteresirani putem web stranice mogu od službe prodaje ili preko obrasca zatražiti ponudu, nakon čega je moguće vozilo rezervirati i kupiti, te dogovoriti dostavu registriranog vozila na kućnu adresu kupca.

Komentari