DOBRA OPCIJA?

Toyota uz Relax program vlasnicima nudi do 10 godina jamstva na sva vozila

Toyota je brigu o zadovoljstvu podigla na još višu razinu i uz pomoć programa RELAX vlasnicima novih, ali i rabljenih Toyota vozila, osigurala još veću bezbrižnost. Kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti vozila, Toyota nudi dodatnu sigurnost, bez obzira je li riječ o novom ili o rabljenom vozilu.

Toyota ‘Relax’ se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (12 mjeseci ili 15.000 km – što prije nastupi). Ono što je važno istaknuti, a po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu – Toyota ‘Relax’ program produljenja jamstva moguće je primijeniti i na nova, ali i na rabljena vozila kojima je isteklo tvorničko jamstvo te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Toyota ‘Relax’ program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Program Toyota ‘Relax’ se aktivira kad se obavi redovni servis vozila u ovlaštenoj mreži Toyota servisa, za naredni servisni interval, na vozila do 10 godina starosti, te unutar 160.000 km. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se u skladu s preporukama otklanjaju uočeni nedostaci. Odabirom ovlaštenog Toyota servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Toyota nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti.

Prednosti Toyota Relax programa vlasnici mogu iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Vlasnik vozila s aktivnim Toyota Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima Toyota ‘Relax’ programa.

Toyota ‘Relax’ program jamstva do 10 godina starosti ili 160.000 km (što prije nastupi) za stranke nema dodatnih troškova, osim redovnih troškova održavanja koji uključuju rad i potrošni materijal prilikom servisiranja vozila, odnosno zamjene originalne opreme ili potrošnih rezervnih dijelova koje je potrebno zamijeniti.

Ni jedna druga marka svojim korisnicima danas ne nudi sličnu pogodnost pa Toyota svojim RELAX programom itekako podiže kvalitetu usluge, ali i vrijednost svojih rabljenih vozila, te omogućuje višegodišnje bezbrižno posjedovanje i užitak u vožnji automobila.

Foto: Toyota

Autor

Preporučeni sadržaj