YARIS ZA AVANTURISTE

Toyota Yaris Cross i službeno dostupna, uz online kupnju do velikih popusta

Prije početka službene prodaje, Toyota je otvorila ekskluzivne online rezervacije za potpuno novi kompaktni SUV – Yaris Cross.

Prvi kupci svoj primjerak mogu osigurati uz online rezervaciju te pritom ostvariti pogodnosti do 17.000 kuna, a ova ekskluzivna ponuda vrijedi još tjedan dana – do 23. kolovoza.

Podsjetimo, za online rezervacije dostupni su:

Yaris Cross PREMIERE s pogonom 4×2 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
Yaris Cross PREMIERE s pogonom 4×4 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)

Yaris Cross ADVENTURE s pogonom 4×2 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
Yaris Cross ADVENTURE s pogonom 4×4 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)

Za Yaris Cross hybrid electric sa pogonom na dva kotača kupci ostvaruju pogodnost od 16.000 kuna manje, a za Yaris Cross hybrid electric sa pogonom na sva četiri kotača 17.000 kuna manje.

Podsjetimo, Yaris Cross je drugi model koji će se temeljiti na Toyotinoj platformi GA-B za kompaktne automobile. Početak njegove proizvodnje označava i još jedan korak u smjeru Toyotine strategije lokalne proizvodnje. Marvin Cooke, Izvršni potpredsjednik za proizvodnju, izjavljuje: „Početak proizvodnje Yarisa Cross je važan jer on doprinosi Toyotinoj konkurentnosti, te potvrđuje našu strategiju lokalizacije proizvodnje i ostvaruje maksimalne proizvodne kapaciteta koji su usmjereni na Toyotin cilj povećanja prodaje u Europi – koji iznosi čak 1,5 milijuna vozila do 2025.”

Foto: Toyota

Autor