U ROKU PAR DANA

Toyota Yaris nema probleme kao drugi, nagrađivani gradski automobil dostupan uz brzu isporuku

-

Nositelj nagrada Europski auto 2021. godine i Hrvatski auto 2021. godine, dostupan već od 119.900 kn, uz brzu isporuku…

Proteklih desetljeća, Yaris je postao najvažniji Toyotin model u Europi, neprestano povećavajući ukupni broj prodanih vozila i tržišni udio. Toyota Yaris pravi je odgovor na prioritete kupaca malih automobila: udovoljava racionalnim zahtjevima kao što su cijena, praktičnost, sigurnost i kvaliteta, ali i onim emotivnim koji uključuju atraktivan izgled, sportski duh, mladenački imidž te zabavne performanse.

Ovaj Europski auto 2021. godine i Hrvatski auto 2021. godine sad je dostupan po posebnoj ponudi, uz brzu isporuku.

Toyota Yaris 1,0 VVT M/T5 (72 KS/ 53 KW) u paketu oprema Luna dostupan je već od 119.900 kn, uz mjesečnu ratu od svega 870 kn. Oprema Luna uključuje:
• TOYOTA SAFETY SENSE 2 ® (napredni paket aktivne sigurnosti)
• Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 7″ (17,8 cm)
• Smartphone connectivity – kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
• Klima uređaj
• 15″ čelične naplatke

Dodatna pogodnost je mogućnost uključivanja vozila u Relax program, kojim Toyota nagrađuje vjernost i jamči do 10 godina bezbrižnosti. Više detalja o ovoj posebnoj ponudi možete vidjeti ovdje.

Toyota Yaris je savršen gradski automobil s naprednom tehnologijom i uvijek ”spreman za pokret”. Ovo je automobil koji zadovoljava svim zahtjevima gradskih prometnica, ali itekako pruža užitak vožnje na otvorenoj cesti ili autocesti. On je istovremeno prostran, udobne unutrašnjosti visoke kvalitete, sa specifikacijom opreme koja zadovoljava sve potrebe za povezivanjem i jednostavnim pristupom informacijama.

Yaris podiže sigurnost malog automobila na najviše razine te je opremljen da bude najsigurniji model u svojem segmentu. Zahvaljujući Toyotinoj politici dostupne sigurnosti, Toyota Safety Sense se ugrađuje kao standardna oprema. Osim sigurnosti Yaris pruža i mogućnost povezivanja s pametnim telefonom, a korisnim internetskim uslugama moguće je pristupiti i uz Toyotinu aplikaciju MyT.

Razloga za kupnju Yarisa je i više nego dovoljno, no oko ovog modela postoji i još jedna zanimljivost – glavni dizajner vanjskog izgleda je Hrvat Mario Majdandžić. Prvi obrisi i ideja o izgledu novog Yarisa, nastali su iz skica Marija Majdandžića iz Toyotina europskog studija ED2. Upravo je on zaslužan za jedinstveni dojmljivi koncept i formu za koji je inspiracija stigla iz neobična izvora; zaokružene čvrste forme japanske novogodišnje delikatese Kuromame, te skulpture bika koja odaje neiscrpnu snagu u svakom pokretu. Time je Mario, za novi Yaris definirao dinamičnu i čvrstu siluetu, potpuno usklađenu s porukom Yarisa: “Spreman za pokret”!

Foto: Hrvoje Grguljaš

Autor