Domaća premijera

U Opatiji spektakularno predstavljen novi Peugeot 208, ovo je novi hit!

Novi francuski adut B-segmenta, finalist izbora za ‘Europski automobil 2019 godine’, Casanova niže klase, dostupan od 99.895 kn

Odličan dan, u odličnom društvu. Novi gradski hit stigao je u Hrvatsku. Peugeot opet kuca na vrata uspjeha. U B segmentu koji sve više stremi k standardizaciji, nauštrb aspekata kao što su zadovoljstvo ili mladenački duh, Peugeot se ističe i zavađa s atraktivnim novim Peugeot 208.

Zato što se upotreba vozila mijenja, zato što energetski prijelaz predstavlja istinsku priliku, novi Peugeot 208 nudi tri različite mogućnosti izvora energije – struju (u prvom kvartalu 2020), benzin ili dizel. Linija karoserije više ne diktira upotrebu vozila!

Ova nova generacija novog Peugeot 208, koja se savršeno uklapa u strategiju marke prelaska u više tržišne segmente, prepoznatljiva je po svojem inovativnom dizajnu koji sa sobom donosi mladenački duh i energiju.

Osim prepoznatljiva, originalna stila, novi Peugeot 208 također utire nove putove s novom generacijom sustava Peugeot i-Cockpit s 3D instrument pločom i cijelim nizom sustava za pomoć u vožnji, značajki koje su inače rezervirane za više tržišne segmente. Puno je sličnosti s većom, razvikanom braćom poput 3008 i 508. Ne trebamo ni govoriti koliko nam se takva odluka svidjela.

Novi Peugeot 208 na hrvatskom tržištu je u prodaji od prosinca ove godine, kada će kupcima ovog modela u svim salonima Marke Peugeot biti omogućene probne vožnje. Nešto kasnije, u proljeće 2020. na tržište stiže i novi Peugeot e-208. Lansiran u listopadu ove godine u najvećim europskim zemljama, 15 % narudžbi se odnosi na ovaj model.

Peugeot 208 dostupan je u svim domaćim salonima.

Autor

Preporučeni sadržaj