U SUSJEDSTVU!

Ukradeni Mercedes-AMG GT R u Zagrebu, pronađen kod Banje Luke!

Foto: MUP Republike Srpske

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u suradnji s pripadnicima Policijske uprave Banjaluka pronašli su u mjestu Boškovići, kod Laktaša traženo vozilo…

Vozilo marke Mercedes-AMG GT R, bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti preko 200.000,00 eura, koje je u periodu od 11.02.2023. godine do 21.02.2023. godine otuđeno od strane nepoznatog lica ili više njih na području Zagreba, pronađen je!

Uprava za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske je putem međunarodne operativne policijske suradnje zaprimila zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za poduzimanje aktivnosti na pronalasku ovog vozila, a intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je od strane nepoznatog lica ili više njih otuđeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH, te da je od strane najmanje dva lica sakriveno na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, općina Laktaši.

Policijski službenici “Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka” su sinoć 08.03.2023. godine oko 21:00 sati u mjestu Boškovići, općina Laktaši izvršili pretres navedenih lokacija. Tom prilikom je osim ukradenog Mercedesa privremeno oduzeto i vozilo -BMW X5.

U tijeku je dokumentiranje krivičnog djela “Teška krađa“ iz člana 226. stav 3. KZ RS, a sve aktivnosti se poduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Izvor: MUP Republike Srpske

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo