VEĆ OD 150.218 KUNA

VIDEO: Volkswagen Taigo stigao u Hrvatsku, nova SUV poslastica po atraktivnoj cijeni

Novi Volkswagen je stigao u domaće salone…

Nijemci imaju jednu od najbogatijih ponuda SUV modela na tržištu. Nakon što je T-Roc pokazao koliki je potencijal ove povišene tržišne niše, sve je krenulo u tom smjeru. Danas Volkswagen u ponudi ima (od najmanjeg, do najvećeg) – T-Cross, Taigo, T-Roc, Tiguana i Touareg. Ne zaboravimo pri tome na električni ID.4. Stvarno, za svakoga ponešto…

Najnoviji eksponat u ovoj priči je definitivno Taigo. Model koji se svojim coupe nastupom nameće kao jedan od atraktivnijih aktera u ponudi Volkswagena. Takva je i cijena, barem ona početna, koja iznosi 150.218 kuna. Neznatno je manji od T-Roca. U Volkswagen salonu na zagrebačkom Jankomiru može se vidjeti baš takva izvedba (LIFE), u tom cijenovnom rangu i možemo reći kako je stvarno jako primamljiva.

Također, u salonu je i 1.0 TSI izvedba u STYLE paketu, već puno atraktivnijem i bogatijem, po cijeni od 201.376 kuna. Jedno je sigurno, ovaj model će imati puno poklonika. Podsjetimo, Taigo će biti dostupan samo u benzinskoj varijanti – 1.0 TSI (95 i 110 KS) i 1.5 TSI (150 KS).

Foto: Privatni album

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo