GOLF GTI SA 12 KILOMETARA!

Volkswagen Golf GTI IV sa svega 12 prijeđenih kilometara traži novog vlasnika!

-

Volkswagen Golf GTI sa samo 12 prijeđenih kilometara traži novog vlasnika, ovo je ponuda koja se ne odbija…

Volkswagen Golf GTI četvrte generacije i dalje je tražena roba, a ovaj primjerak će uveseliti sve one koji žele ‘novi’ automobil koji je proizveden prije dvadesetak godina. Aukcijska kuća Silverstone Auctions prodaje Volkswagen Golf GTI 25th Anniversary koji krije jednu posebnost; prošao je svega 12 kilometara!

Automobil nosi broj šasije No. 0718, proizveden je 2002. godine dok je prva registracija bila u listopadu. Svo ovo vrijeme bio je parkiran, a tek je sad odlučeno kako će biti pušten na prodaju. Model je baziran na Golfu četvrte generacije, obojen je u Reflex sivu boju te dolazi sa BBS RC felgama (18×7,5).

Unutrašnjost krase sigurnosni pojasevi u kombinaciji crne i crvene boje te crna Recaro sjedala, a tu su i detalji od aluminija. Ovaj automobil dolazi sa zanimljivim, tvorničkim body kitom, većim prednjim kočnicama s crvenim kočionim kliještima te sportskim ovjesom.

Ispod poklopca motora krije se 1.8 turbobenzinski motor koji razvija 180 KS i 235 Nm okretnog momenta. Uparen je sa ručnim šestbrzinskim mjenjačem, a stotku hvata za 8,5 sekundi. Cijena za sad još nije poznata, a rezervacije se za ovu aukciju ne primaju.

Autor: Juraj Kamber Grahovac

Autor