Zajednička kampanja u slavlju novog filma

Volkswagen i Minionsi u zajedničkoj kampanji, suradnja simpatičnih i pristupačnih!

Foto: Volkswagen

Volkswagen je partner s novim filmskim hitom Illuminationa kuće, Despicable Me 4, u globalnoj kampanji planetarno popularni malaca…

Nestašni Minions iz Illumination Despicable Me 4 sada će igrati ključnu ulogu u Volkswagen globalnoj kampanji. Proizvođač automobila pokreće niz marketinških akcija istovremeno na različitim tržištima u sklopu globalne suradnje s filmom.

U Njemačkoj će se, primjerice, likovi iz novog filma pojaviti s igračima iz Njemačkog nogometnog saveza (DFB) u kampanji za promociju novih modela GOAL posebne edicije na početku Europskog prvenstva. Suradnja počinje upravo na vrijeme za kino prikazivanje Despicable Me 4 3. srpnja 2024. u SAD-u i u Njemačkoj 11. srpnja 2024.

“Minioni su simpatični i pristupačni, upravo onakva slika koju marka Volkswagen želi prikazati”, rekla je Susanne Franz, direktorica marketinga Volkswagena. “Njihova posebna vrsta humora dobro se uklapa u naš pristup marketingu koji svjetluca u očima. Kreativna snaga Universal Picturesa, Illuminationa i Volkswagena ima potencijal za nas napraviti senzaciju na Europskom prvenstvu duhovitom, inovativnom i privlačnom kampanjom.”

Način na koji Minioni, sa svojim prepoznatljivim naočalama, pomažu emocionalizirati marku Volkswagen razlikuje se od tržišta do tržišta. U Njemačkoj, Despicable Me 4 udružuje se s muškom nacionalnom nogometnom reprezentacijom kako bi promovirali marketinške mjere za nova posebna izdanja modela GOAL. Ekskluzivni paket opreme trenutno je dostupan za ID.3, ID.4, ID.5, Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, T-Roc Cabriolet, Golf, Golf Variant, Touran i Tiguan. Kupci u Njemačkoj mogu imati koristi uz uštede do 3.700 eura…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo