Tradicija s inovacijom u zanimljivoj ponudi

Volkswagen Multivan 4Life u akcijskoj ponudi, dobra kombinacija za 55.499 eura!

Foto: Volkswagen

Sinonim za fleksibilnost u posebnoj 4Life izvedbi po cijeni od 55.499,99 eura. Multivan 4Life dostupan je s 2.0 TDI motorom i DSG mjenjačem…

Odlično opremljen model u kratkom periodu postao je najprogresivniji Bulli svih vremena Multivan je oduvijek bio sinonim za fleksibilnost – tako ni nova izvedba ne odstupa od toga i oduševljava svojom poboljšanom sigurnosti i višenamjenskom praktičnošću, a povrh svega uz odličnu uštedu!

Što Multivan 4Life čini posebnim? Vrhunski opremljen i nanovo osmišljen Multivan impresionira svojom multifunkcionalnošću i brojim pametnim rješenjima. Rješenjima koja su osmišljena do najsitnijeg detalja: potpuno ravna podnica u prvom redu sjedala, novi, inovativni sustav vodilica i pojedinačna sjedala koja se izrazito lako vade omogućuju raznovrstan raspored sjedala bez velikih napora. A prolaz između prednjih sjedala do putničkog prostora još je udobniji zahvaljujući primjeni elektromehaničke parkirne kočnice.

Posebno izdanje modela Multivan 4Life u produljenoj izvedbi L2 dolazi sa 2.0 TDI motorom (110 kW/150 KS) i čija se snaga na pogonske kotače prenosi putem automatskog DSG mjenjača.

Već visokoučinkovita oprema Life koja sadrži značajke poput LED prednjih svjetala, digitalnog cockpita, električnih stražnjih i bočnih kliznih vrata te sigurnosnih potpora vozaču „Lane Assist“ i „Front Assist“ obogaćena je do zavidnih razina i nazvana 4Life. Oprema 4Life dodatno uključuje:
– klima uređaj “Air Care Climatronic”
– 7 sjedala 2-2-3 Vis-a-Vis
– grijana sjedala vozača i suvozača
– višenamjenski stol
– električno otvaranje i zatvaranje stražnjih podiznih vrata
– Paket “Basic Assistance” koji uključuje adaptivni tempomat ACC “Stop & Go”, “Side Assist” i “Blind spot monitor” te “Rear Traffic Alert” i “Exit Warning System”
– paket “Basic Parking” koji uključuje kameru, “Park Assist“ i ” Park Distance Control” sprijeda i straga

Novim akcijskim paketom Multivan postaje još zanimljiviji i atraktivniji svima koji žele nešto više, a istodobno i žele osjetiti duh legendarnog prethodnika. Multivan istodobno kombinira najmoderniju razinu vrhunskih karakteristika s tradicionalnim kvalitetama svestranog vozila te oduševljava visokom razinom sigurnosti, ekspresivnom dinamikom i karizmatičnim dizajnom. Sve to u 4Life akcijskom paketu po cijeni od 55.499,99 eura.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo