Auto Bild “Zlatni volan 2022.”

Opel Astra osvojila Zlatni volan nagradu, najbolja u kategoriji do 50.000 eura!

-

Treći put zaredom Auto Oscar ide tradicionalnoj njemačkoj marki, ovogodišnja je nagrada 20. Zlatni volan za Opel

Nova Opel Astra osvaja “Zlatni volan 2022.”. Atraktivnim dizajnom, vrhunskim tehnologijama i po prvi put elektrificiranim kao plug-in hibrid, novopridošlica kompaktne klasetvrtke Opel kao petoro vrata i sports tourer impresionira čitatelje časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag kao i stručni žiri. Nova generacija njemačkog kompakta nadvladava jaku konkurenciju i osvaja jednu od najprestižnijih nagrada u automobilskoj industriji, kao “Najbolji automobil do 50.000 eura”.

U isto vrijeme Opel slavi velik serijski uspjeh modelom Astra. Uz “Zlatni volan 2022”, tradicionalna njemačka marka također prvi put dobiva trostruku nagradu: treći put zaredom, “Auto Oscar” ide u Rüsselsheim.  Opel Corsa-e  je 2020. osvojila je željnu nagradu, a prošle godine Opel Mokka-e. Ovogodišnja nagrada za novu Astra generaciju je 20. “Zlatni volan” za Opel.

Foto: Opel

– Ponovno smo pogodili s novim modelom Opel Astra, rekao je izvršni direktor tvrtke Opel Florian Huettl na dodjeli nagrada “Zlatni volan 2022.” u Axel Springer Hausu u Berlinu. Naš bestseler u kompaktnoj klasi ne samo da impresionira, on nadahnjuje i kupce i stručnjake, posebno elektrificiran kao plug-in hibrid. Jako nam je drago što čitatelji časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag, žiri i urednički tim to vide na isti način.”

– Nova Opel Astra uzdrmala je kompaktnu klasu jer ima mnoge kvalitete koje su vam potrebne u ovoj klasi da biste bili uspješni. Veliki zaslon, razuman volumen prtljažnika i izbor različitih pogona – sve to čak i na jednoj platformi. A ako vas to ne uvjeri, morate sjesti na ergonomska sjedala, kaže Tom Drechsler, glavni urednik i generalni direktor Auto Grupe Bild, sažimajući razloge uspjeha novog modela Opel Astra.

 

Autor