NAKON DUGO VREMENA

Opel Corsa je u travnju bila najprodavaniji automobil u Njemačkoj

Foto: Opel
-

Opel Corsa u Njemačkoj ostvarila je veliki uspjeh, nakon dugo vremena prva je na listi prodanih u matičnoj zemlji podrijetla…

S više od 5200 prodanih automobila, bestseler marke Opel nije samo na čelu malih automobila, već u svim segmentima. To odgovara povećanju od više od 68 posto u usporedbi s prethodnom godinom i također je demonstracija povećane sposobnosti za isporuku. Sveukupno, Opel je povećao prodaju u travnju za oko 22 posto u usporedbi s istim mjesecom prošle godine.

Sa snažnim travanjskim rezultatom, Opel Corsa ne samo da je predvodila u ukupnom broju registracija i segmentu malih automobila u Njemačkoj prošlog mjeseca, već se vratila i na prvo mjesto u kategoriji malih automobila na godišnjem poretku za 2023. godinu. Od početka siječnja do kraja travnja više od 16.300 kupaca registriralo je novu Corsu.

Prva generacija debitirala je prije više od 40 godina. Corsa, mali automobil iz Rüsselsheima niza uspjeh za uspjehom od 1982. godine. Do sada je proizvedeno i prodano više od 14,5 milijuna Corsa.

 

Autor