NAJBOLJI AUTOMOBIL U RANGU ISPOD 25.000 EURA

Opel Mokka-e stigla do nagrade ‘Zlatni volan 2021.’ za nastavak tradicije marke

Nova Opel Mokka-e osvojila je “Zlatni volan 2021”, pobijedivši jaku konkurenciju…

Mokka je s novom generacijom odlično krenula na tržište, a na njen potencijal ukazuje i jedna od najprestižnijih nagrada u automobilskoj industriji u kategoriji – “Najbolji automobil ispod 25.000 eura”.

Mokka-e neprimjetno nastavlja seriju uspjeh marke u ovoj nagradi. Tako je prošle godine, Opel Corsa-e s električnim nastupm donijela je “Zlatni volan” u Rüsselsheim. Nakon Ampere-e 2017. i Corse-e 2020., Mokka-e je sada treći električni model i ujedno prvi Opelov SUV koji je ponio željnu titulu. Električna vozila s oznakom munje osvojila su stručnjake i čitatelje AUTO BILD magazina i BILD am SONNTAG jednako kao i kupce.

“Naša Opel Mokka-e je sve samo ne običan, a to je još jednom dokazao na ovogodišnjem ‘Zlatnom volanu'”, rekao je izvršni direktor Opela Uwe Hochgeschurtz na dodjeli nagrada u berlinskom Axel Springer Hausu. „S najsuvremenijim tehnologijama i beskompromisnim dizajnom, Mokka-e čini e-mobilnost zabavnom u svakom pogledu. Jako nam je drago da to na isti način vide i naši kupci, čitatelji AUTO BILD časopisa i BILD am SONNTAG, kao i stručni žiri.”

Foto: Opel