Od 5. do 10. rujna 2023.

Opel priprema tri svjetske premijere na IAA Mobility 2023 u Münchenu

Foto: Opel
-

IAA Mobility jedan je od najvećih događaja mobilnosti na svijetu, za koji Opel priprema niz tehnoloških noviteta

Opel u prvom planu ima elektrificirajuću mobilnost. Izvršni direktor marke Opel, Florian Huettl u najavi događaja je rekao: “Većina naših modela već je danas elektrificirana. U isto vrijeme, s našim plug-in hibridnim modelima nove podmarke GSe, demonstriramo kako se vrlo dinamična zabava u vožnji može kombinirati s odgovornošću.

Sve je ovo samo početak na našem putu da postanemo potpuno električna marka u Europi od 2028. Na IAA Mobility u Münchenu, pokazat ćemo kako Opel čini elektromobilnost opipljivom za sve i još prikladnijom za svakodnevnu upotrebu – i što budućnost brenda će izgledati.”

Opel Astra Sports Tourer Electric imat će javni debi. Po prvi put u dugoj povijesti i priči o uspjehu, bestseler u kompaktnoj klasi vozi potpuno električno, dodajući posebno atraktivnu varijantu širokom, visoko učinkovitom portfelju pogonskih sklopova Astre.

Najpopularniji mali automobil u Njemačkoj u posljednje dvije godine također je na početku, osvježena nova Opel Corsa Electric – sada još učinkovitija, s više snage i većim dometom nego prije. Treća svjetska premijera na IAA Mobility za sada ostaje iznenađenje…

 

Autor