Opel Zafira Life Crosscamp Lite, za stalni boravak u prirodi

Udobna Opel Zafira Life dostupna je od sada kao moderan kamper…

Stručnjaci iz Crosscampa (marke grupe Erwin Hymer) pretvorili su poznato ime marke, u praktičnog pratitelja na putovanju. Približavajući se ovogodišnjoj sezoni na otvorenom, Crosscamp se nameće kao idealan izbor za ljetovanje.

Zanimljivo, novi Crosscamp Lite biti će dostupan u Njemačkoj po početnoj cijeni od 44.499 EUR (sve cijene su maloprodajne cijene, uključujući PDV u Njemačkoj).

Iako je Crosscamp Flex (od 45.999 eura) s opremljenom čajnom kuhinjom, ormarićima, štednjakom i umivaonikom idealan za duže odmore, jeftiniji novi Crosscamp Lite nudi dovoljno za zabavne izlete u prirodu. Zahvaljujući visini od samo 1,99 metara, pridošlica može čak pristupiti većini javnih garaža. Kamper dug 4,95 m nudi i dovoljno prostora za kupovinu, selidbe ili jednostavno za prijevoz obitelji – s mogućnošću sjedenja do sedam osoba. Budući da je ugrađena oprema ipak kraćeg popisa, Crosscamp Lite umjesto toga ima obilje prilagodljivih mogućnosti pohrane. Uključuju plinsko kuhalo koje se može pomaknuti straga, spremište za bateriju u dnevnoj sobi i pretinac za plinsku bocu od 1,8 kg. Uz druga klizna vrata (standardna oprema) na vozačevoj strani nalazi se uklonjivi spremnik za odlaganje koji se također postavlja na stražnji dio vozila.

Novi Crosscamp Lite idealno je opremljen za izlete na otvorenom – noću i danju. Štednjak se može koristiti vani, dok između prednjih sjedala može stati 13-litrena hladna kutija za osvježenje.

Noću se klupa iza prednjih sjedala brzo pretvara u bračni krevet širok kao cijela unutrašnjost, dimenzija 140 x 200 cm. Još dva kreveta (120 x 200 cm) mogu se postaviti pod krov koji se podiže (standardna oprema). Zaspati i probuditi se s prekrasnih pogleda moguće je zahvaljujući tri krovna panoramska prozora…

Ovakve izvedbe, baš bi voljeli imati u svome vlasništvu…

foto: Opel

Komentari