FRANCUSKA VEZA

Passat je mrtav – stiže DS 9, luksuzna francuska limuzina dolazi u prvi plan

DS 9, luksuzna limuzina dugačka 485 cm će s 300 KS snažnim hibridnim pogonom, evoluiranim iz DS7 Crossback i premium hi-tech oprema ući u slobodan prostor koji se oslobađa u korona krizi…

Struja dolazi u prvi plan, ali na marginama nove strategije, i objave gašenja Volkswagen Passata, PSA osmišljava novu strategiju u premium segmentu. Luksuzni brend DS šalta brzinu više, a posljednji adut je limuzina DS 9, kojom se PSA želi vratiti u klasu premium limuzina, gdje, praktički sve počinje i završava s njemačkim ‘Svetim trojstvom’.

Luksuzna, atraktivno ‘ispeglana’ limuzina dugačka 485 cm (koeficijenta otpora zraka 0,25), nabijena premium opremom najviše kategorije i hi-tech gadgetima, na krilima hibridnog pogona, temeljenog na turbobenzincu 1.6 oplemenjenom 48V tehnologijom i elektromotorima koji omogućava razinu autonomne vožnje 2.

Upregnut unaprijeđenim hibridnim ‘paketom’ snage 300 KS iz modela DS7 Crossback, i naglašenim statusnim luksuzom (PSA će u opremanju ‘odriješiti kesu’, planira ‘na mala vrata’ ući u ring s dokazanim junacima premium klase – Audi A4, BMW Serije 3 i Mercedes-Benza C-klase. Očekuje se početkom 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin