TEMELJ DOBROG RADA

Petrol Q Max, visokokvalitetna goriva, za više snage i prijeđenih kilometara te potpunu zaštitu motora

Petrol Q Max, visokokvalitetna goriva nove generacije, proizvedena najsuvremenijom tehnologijom, od najboljih sirovina i aditiva, povećavaju učinkovitost, pouzdanost i trajnost motora te smanjuju troškove…

Novi automobili, benzinski i dizelski, ispunjavaju ekološke norme Euro 6 te trebaju koristiti goriva odgovarajućih, najboljih karakteristika. To je nužno za pouzdanost i dugovječnost motora, uz što bolje performanse te smanjenu potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova. Kvalitetno gorivo važno je i korisno i za starije motore.

Uz kvalitetno mazivo, za učinkovitost, pouzdanost i trajnost automobilskog motora, posebice sustava za ubrizgavanje goriva te sustava za naknadno tretiranje produkata izgaranja, katalizatora i filtra čađe (DPF-a), prvenstveno je važno kvalitetno gorivo, kojeg koriste neprestano. Zbog toga je korisno i isplativo da u spremnik svog automobila ulijevate gorivo propisanih karakteristika i najviše kvalitete – Petrol Q Max.

Sva goriva iz obitelji Petrol Q Max ispitana su provjerenim međunarodnim motornim i terenskim testovima, u različitim uvjetima i režimima djelovanja te vozači mogu biti sigurni da su izabrali najbolje za svoj motor. Osiguravaju se najbolje performanse i najniža potrošnja goriva, pouzdan rad i ekološki prihvatljivije vožnje.

Nova generacija goriva Petrol Q Max prva u regiji nude Dual Action Technology (tehnologiju dvostrukog djelovanja) te taj način brzo i gotovo u potpunosti štiti motor od gubitka snage i pouzdanosti. Vrhunska svojstva goriva osiguravaju da se s jednim spremnikom može prijeći i 50 kilometara više!

Svaki korisnik goriva Petrol Q Max može biti siguran u ispunjenje najviših standarda, od proizvodnje do distribucije, potvrđenih kompleksnim sustavom kontrole kvalitete, visoko kompetentnom ekipom stručnjaka Petrolovog naftnog laboratorija

Rad Petrolovog naftnog laboratorija nadzire nacionalno akreditacijsko tijelo, čime je zajamčena vjerodostojnost rezultata ispitivanja. Petrol ima certificirane sustave upravljanja kvalitetom (ISO 9001), okolišem (ISO 14001) i energijom (ISO 50001), koji jamče najbolja  svojstva i najvišu kvalitetu.

Petrol Q Max Eurosuper 95 premašuje zahtjeve europskog standarda za motorne benzine EN 228 (SIST EN 228). Ispitivanja motornog benzina Petrol Q Max Eurosuper 95 provedena su na motorima i terenu te su potvrdila brojna poboljšanja u usporedbi s neaditiviranim, standardnim gorivima:

• do 4,1 posto manja potrošnja goriva
• 100 posto poboljšana čistoća površina
• potpuna zaštita od blokiranja ventila
• za 46 posto poboljšana zaštita od trošenja površina
• 95 posto bolja zaštita od korozije
• smanjenje štetnih emisija, NOx za 13,6 posto i čestica čađe (PM), za 13 posto

Dakle, ako imate benzinca natočite Petrol Q Max Eurosuper, dizelaša Petrol Q Max Eurodizel i benzinca na plin Petrol Q Max LPG autoplin. Izabrali ste najkvalitetnije i najbolje za motor svog automobila.

Autor