REDIZAJN ZA PEUGEOT 3008

Peugeot 3008 u osvježenom ruhu stigao u Hrvatsku, poznate su i cijene

Peugeot 3008 dobio je svoje ozbiljno osvježenje nakon 4 godine boravka na tržištu…

Peugeot 3008 sa sigurnošću možemo nazvati modelom koji je napravio dar-mar u izborima za europski i hrvatski automobil godine. Predstavljen je prije 4 godine, a sad je vrijeme za njegovo osvježenje. Premda je prva generacije podsjećala na monovolumen, u drugoj, aktualnoj generaciji, stigao je u obliku atraktivnog crossovera.

Novi prednji kraj donosi upečatljiva LED svjetla, koja su sada u serijskoj opremi, a Full LED svjetla serijski dolaze u GT/GT Pack paketima opreme. Naravno, tu su i karakteristične LED ‘kljove’ po uzoru na modele 508 i 2008, a novost je i prednja maska bez okvira koja izgleda sjajno u paketu opreme GT.

Što se motorizacije tiče, u ponudi su dva benzinska (PureTech 130 i PureTech 180) te jedan dizelski (BlueHDi 130), ali i dvije hibridne inačice (HYBRID 225 i HYBRID 300).

Cijena za osnovni, Active paket opreme s 1.2 trocilindarskim turbobenzincem PureTech 130 do registracije košta 190.262 kuna, a nudi puno toga (LED svjetla, Peugeot i-cockpit 12,3″ digitalni kokpit, kočenje u nuždi…).

Za dizelski model u GT paketu opreme, kao što je na slici, treba izdvojiti nemalih 289.920 kuna. No, ovom paketu opreme ne fali niti ptičjeg mlijeka (Alcantara sjedala, adaptivni tempomat, keyless sustav, navigacija, GT oznake po karoseriji…). Naravno, tu je i mogućnost doplate za atraktivne 19″ aluminijske naplate, tako da će svaki kupac moći konfigurirati svoj 3008 po svom guštu.

Foto: Autoportal.hr

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo