Grupa Baotić širi poslovanje

Peugeot i Citroën u Zagrebu dobili novi prodajno-servisni centar Autodubrava

Ovaj petak je otvoren novi prodajno-servisni centar Autodubrava za marke Peugeot i Citroën na adresi Maksimirska 282 u Zagrebu.

U novom centru, Autodubrava se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila marki Peugeot i Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 400m2 salonskog te 300 m2 servisnog prostora.

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Citroën C5 Aircross, najsvestraniji i najudobniji SUV u segmentu, novi Citroën C5 X koji spaja eleganciju limuzine, dinamičnost karavana i povišeni položaj SUV-a te novi 308, automobil privlačnog dizajna i vrhunskih performansi.  Uzvanici su sa posebnim zanimanjem razgledali i ostale modele iz Citroën i Peugeot game vozila.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima su se obratili Tomislav Miletić, generalni direktor uvoznika marki Citroën, Peugeot i DS Automobiles i vlasnik tvrtke Autodubrava – Željko Baotić.

Tomislav Miletić izjavio je kako su marke Citroën i Peugeot s otvorenjem ovog centra još bogatije, sada imaju bolju pokrivenost u istočnom dijelu grada te je zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Citroën i Peugeot. Pozdravio je dugogodišnju tradiciju novog partnera i multibrand koncept kao novi pristup poslovanju.

Gospodin Željko Baotić, vlasnik tvrtke Autodubrava, naglasio je kapacitet i komparativne prednosti novog prodajno-servisnog centra marki Citroën i Peugeot.

Nakon svečanog otvorenja, druženje se nastavilo uz prigodan domjenak obogaćen francuskom gastronomijom.

Grupa Baotić se već preko 40 godina bavi prodajom i održavanjem motornih vozila, gradeći jak i prepoznatljiv identitet brenda visoko kvalitetnom uslugom kojom je zadobila povjerenje kupaca.

Danas zauzima jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu u prodaji i održavanju marki vozila koje zastupa, što predstavlja komparativnu prednost i za marke vozila Peugeot i Citroën. Grupa je prepoznala snagu brendova Peugeot i Citroën s kojima želi zadržati visoke standarde poslovanja.

Cilj Grupe je postati najjača auto kuća u Hrvatskoj nudeći kompletnu uslugu na jednome mjestu što je velika prednost za korisnike usluga. Od prodaje novih i rabljenih vozila, održavanja vozila, prodaje rezervnih dijelova i dodatne opreme do ugovaranja police osiguranja te usluga stanice za tehnički pregled.

Foto:  CITROËN I PEUGEOT Hrvatska

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo