PEUGEOT AKCIJA

Peugeot je pripremio proljetnu prodajnu akciju za kupovinu guma, ali i provjeru stanja vozila

Peugeot servisna mreža pripremila je atraktivnu prodajnu akciju za ljetne gume do 2. svibnja 2020. Tako kupci najmanje dvije ljetne gume istih dimenzija Continental, Semperit ili Barum mogu ostvariti popust od 20 %, ali i brojne druge pogodnosti…

Kupci koji se odluče za kupnju i ugradnju novih ili samo rotaciju zimske-ljetne gume imaju pravo na besplatan pregled ovjesa i kočnica. Pregled je vizualan, a odnosi se na : vizualnu kontrola oštećenosti ili curenja amortizera, vizualnu kontrolu opruga amortizera, pregled i čišćenje čašice amortizera,  pregled zračnosti upravljača, spona i ramena,  kontrola istrošenosti gumenih elemenata (manžete, podmetači, ublaživači udaraca), provjera tlaka rezervne gume i pumpanje na nominalni tlak.

Dodatno se provjerava (ovisno o opremljenosti vozila): istrošenost prednjih i zadnjih disk pločica, ispravno funkcioniranje sajli ručnih kočnica i ispravno funkcioniranje parkirne kočnice.

(foto: Peugeot Hrvatska)

U svim ovlaštenim Peugeot servisima u ponudi su i gume renomiranih proizvođača, a sve to kako bi se vozaču osigurala sigurna i kvalitetna vožnja uz optimalne troškove.

Peugeot ovlašteni servisi u Hrvatskoj svoj dio osnovne djelatnosti ”popravak i održavanje motornih vozila” rade uz pridržavanje svih strogih zdravstveno higijenskih mjera obzirom da se djelatnost servisiranja smatra vitalnom djelatnošću za osiguranje spremnosti i mobilnosti za vrijeme trajanja izvanrednih mjera – kako za pojedince, tako posebno za državne i javne službe, policiju, vojsku, hitnu pomoć itd.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo