Otvoreni prostor na IAA

Porsche 911 na IAA Mobility oduševio je pojavom u obliku ogromne skulpture

Foto: Porsche

Predimenzionirani Porsche 911 postao miljenik je publike…

Završna ravnina IAA Mobility: najveći svjetski sajam mobilnosti traje do 10. rujna. Na otvorenom prostoru u središtu Münchena, Porsche slavi ’60 godina 911′ neobičnom skulpturom.

Kao pozadina za selfije ili jednostavno impozantan model u XXL mjerilu, ogromna silueta 911 koja se proteže preko izložbenog prostora na Wittelsbacherplatzu bila je prava atrakcija za publiku. Višekratna krovna konstrukcija je počast ikoni sportskog automobila. Prije točno 60 godina 911 je proslavio svoju premijeru na IAA sajmu.

“911 je poznat diljem svijeta po svojoj jedinstvenoj silueti. Ova skulptura je prije svega simbol koji predstavlja mnoge priče i iskustva entuzijasta, fanova i kupaca koji su oblikovali ikonski imidž 911 u cijelom svijetu,” kaže Ragnar Schulte, voditelj iskustvenog marketinga Porsche.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Porsche (@porsche)

Umjesto “vožnje u najljepšem obliku” – lajtmotiv Porschea već 60 godina – trenutni moto na Wittelsbacherplatzu je “slavlje u najljepšem obliku”. Na površini od oko 1.000 četvornih metara, Porsche je stvorio atmosferu obiteljske zabave, s maskotom Tomom Targom koji zabavlja najmlađe ljubitelje automobila igrama i putovanjima.

Autor

Preporučeni sadržaj