PORSCHE 911 TARGA

Porsche 911 Targa Heritage Edition u čast modelima iz prošlosti stiže u samo 992 primjeraka

Porsche želi proslaviti prošlost marke prikazujući dizajnerske detalje koji evociraju na modele iz 1950-ih i 60-ih. Tvrtka će novi model 911 Targa proizvesti u ograničenom broju od 992 jedinice kao referencu na internu oznaku nove generacije…

Svojevrsni zaštitni znak posebne Heritage Edition inačice je svakako boja eksterijera ; Cherry Metallic. No, dostupne su i četiri nijanse ako se ova posebna boja ne sviđa kupcu. Suprotno tome, živopisne su bijele pruge na vrhu prednjih blatobrana i duž donje strane karoserije. Model posebnog izdanja vozi na petokrakim točkovima Carrera Exclusive Design koji evociraju klasični Fuchs dizajn.

(foto: Porsche)

U unutrašnjosti kupci mogu birati između dvije varijante kožnog interijera: Bordeaux crvena i Atacama bež ili crnu i Atacama bež. Na sredini sjedala i obloga na vratima nalazi se valovitost kao referenca na unutrašnjost modela Porsche 356. Značka marke utisnuta je na naslonima za glavu, dok su instrumenti dobili brojeve u zelenoj boji.

(foto: Porsche)

Što se tiče mehaničkog aspekta, tu je priča identična kao i u nedavno predstavljenoj Targi 4S; šestcilindrični 3.0 boxer motor s dvostrukim turbopunjačima koji krije 450 KS i 530 Nm. Do stotke juri za samo 3,6 sekundi, dok je maksimalna brzina 306 km/h. Kupci će moći birati između automatskog osmerostupanjskog mjenjača ili ručnog sedmerostupanjskog.

(foto: Porsche)

Cijena u Njemačkoj kreće sa 183.226 eura, a valja naglasiti kako će ukupno biti proizvedeno samo 992 primjeraka.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo