VELIKI USPJEH

Porsche muzej dočekao 6 milijuntog posjetitelja!

Foto: Porsche

Od 31. siječnja 2009. Porsche Museum na živahan i moderan način predstavlja povijest i atraktivnost marke. Odličan je to ambasador robne marke…

Muzej kao mjesto susreta obožavatelja iz cijelog svijeta. Porsche to najbolje može potvrditi. Do danas je šest milijuna ljudi iskusilo priliku za fascinantno putovanje kroz povijest i razvoj proizvođača sportskih automobila.

Prije petnaest godina, spektakularna zgrada na Porscheplatz 1 u Stuttgart-Zuffenhausenu prvi je put otvorila svoja vrata. U svibnju ove godine, Achim Stejskal, direktor “Heritage and Porsche Museum”, i njegov tim bili su u mogućnosti pozdraviti šest milijuna posjetitelja Porsche Museuma.

Foto: Porsche

Sam Achim voli se prisjetit prvog radnog dana muzeja. “Nikada neću zaboraviti prvi dan kada smo bili otvoreni za javnost. Osobno sam dočekao prve posjetitelje u foajeu. U dvorištu se stvorio nevjerojatan red, iako je bio hladan zimski dan u siječnju. Prije toga smo stotinjak predstavnika međunarodnih medija obišli muzej i organizirali nekoliko opsežnih testnih vožnji s timom. Prvih nekoliko tjedana bilo je nevjerojatno uzbudljivo i uzbudljivo. Ponosni smo što smo ove godine uspjeli dosegnuti granicu od šest milijuna posjetitelja iz cijelog svijeta.”

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo