ŠARENE BOJE

Porsche podržao paradu ponosa, formirali dugu uz šest 911

Porsche je zauzeo stajalište prihvaćanja i uzajamnog povjerenja na događajima koji se održavaju na festivalu Christopher Street Day…

“Za veću raznolikosti” – to je bio moto bezbrojnih kampanja koje su povezane prošlogodišnjim kulturnim festivalom ponosa, u Njemačkoj poznati kao Dan ulice Christopher. Svake godine, krajem srpnja, milijuni ljudi širom svijeta zauzimaju se protiv diskriminacije kako bi se borili za prava gejeva, lezbijki, biseksualaca i transrodnih duša. Porsche se također zalaže za otvoreni suživot i oživljavanje različitosti.

„Zahtijevamo i potičemo jednake mogućnosti i želimo omogućiti Porsche osoblju da daju svoj doprinos kakav su, bez obzira na elemente koji uključuju spol, etničko porijeklo, vjeru, invaliditet, starosnu ili seksualnu orijentaciju“, objašnjava Andreas Haffner, član Izvršnog odbora za ljudske resurse.

Tako su prolaznici na Porscheplatzu mogli vidjeti Porsche dugu, koja je formirana od strane šest šarenih 911 koji su bili parkirani na trgu ispred Porsche muzeja. Brojni zaposlenici Porschea zauzeli su sportski stav na virtualnom Pride Runu, trčeći mnogo kilometara u majicama jarkih boja na vlastitim individualnim rutama kako bi demonstrirali svoju solidarnost sa zajednicom.

Autor